• SVE VIJESTI

Dom zdravlja - zbog povećanja broja oboljelih veća angažovanost službi


Zbog porasta obolijevanja od korona virusa Dom zdravlja je povećao angažovanje patronažne službe i izabranih timova ljekara za obilazak. Iz te ustanove apeluju na građane da smanje dolaske u zgradu i potrebne terapije dogovaraju telefonom.

Kako je izjavio v.d. direktora Doma zdravlja dr. Goran Komar "Nasušna potreba je za održanjem patronažne službe Doma zdravlja i to nalaže vanredne korake kako bi naši izabrani timovi mogli potpunije ispratiti zdravstveno stanje oboljelih od COVID upale pluća. Pacijente koji se liječe kod kuće povremeno će obići ljekar JZU Doma zdravlja."

Oni mole za razumjevanje pacijente koji koriste redovne usluge JZU Dom zdravlja što će te usluge sporije ostvarivati zbog porasta broja oboljelih koji se liječe kod kuće što diktira ovakve korake.

"Molimo pacijente da svoje terapije – recepture poručuju telefonski i da na najmanju moguću mjeru smanje dolaske u zgradu JZU Doma zdravlja Herceg Novi. Neophodno je da stariji  i ugroženi dolaze što manje." ističe dr. Komar.

Dom zdravlja apeluje na strogo pridržavanje mjera za suzbijanje COVID epidemije, jer se samo na taj način ona može suzbiti.

Poručuju da su uvjereni da smo kao zajednica dorasli situaciji i da ćemo na ovaj način postići brze rezultate za dio godine koji je pred nama i ljetnju sezonu dočekati kako dolikuje primorskom turističkom mjestu.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN