• SVE VIJESTI

On-line radionica "Digitalni mediji i mladi"


Iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Heceg Novi pozivaju studente i srednjoškolce da prisustvuju online radionici "Digitalni mediji i mladi", koja se organizuje u okviru LAP za mlade Opštine Herceg Novi i dio je projekta Evropskа omladinskа karticа (EYCA).

Radionicu će držati marketing menadžer kompanije Amplitudo, Stefan Aleksić, u utorak i srijedu, 23. i 24. februara, u 18 časova.

Edukativna radionica će se, u skladu sa epideimiološkim prilikama, realizovati putem Zoom platforme, a neophodno je prijaviti se putem linka: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc8qpeKZbTK2a.../viewform .
Svi mladi zainteresovani mogu se prijaviti na e-mail kultura.lazarevic@hercegnovi.me , a potrebno je dostaviti podatke – ime, prezime i broj telefona, najkasnije do narednog utorka. Svi učesnici koji budu pratili događaj dobiće potvrdu o učešću.

Projekat “Evropska omladinska kartica” realizuje se u partnerstvu nevladine organizacije Centar za omladinsku edukaciju i Uprave za sport i mlade Crne Gore, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Herceg Novi koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica za mlade na teritoriji opštine.

Kartice su dostupne za preuzimanje svakog radnog dana prostorijama Sekretarijata za kulturu i obrazovanje.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN