• SVE VIJESTI

Krivokapić: Ako mjere ne daju rezultate Crna Gora se zatvara.

Foto: screenshot

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić obratio se javnosti. Saopštio je da je trenutna epidemiološka situacija u Crnoj Gori zabrinjavajuća, a zdravstveni sistem  na granici izdržljivosti. On je istakao da problem nijesu loše mjere, nego njihovo nepoštovanje i dodao i da će, ako mjere ne budu dale rezultate u narednih 10 dana - Crna Gora biti zatvorena. Ipak, Vlada se opredijelila zatvaranja ne bude.

Osvrnuo se na zdravstvene radnike koji su, kako kaže Krivokapić, uprkos premoru, pravi heroji koji izvršavaju sve zadatke i obaveze.

"Moramo da se držimo zajedno jer ovo nije pitanje Vlade, Skupštine, niti bilo kojeg drugog institucionalnog dijela, to je pitanje svih nas", rekao je premijer.

Premijer se i malo "posuo pepelom" zbog nenošenja maske u određenom periodu i izvinio građanima pod obrazloženjem:  "Imam antitjela ali to me ne oslobađa odgovornosti koju svi moramo da iskažemo. Da bismo svi jedni prema drugima brinuli, moramo da poštujemo mjere, bez izuzetka", zaključio je u obraćanju.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN