• SVE VIJESTI

Portonovi: 21. marta otvaranje za partnere i medije, gosti od 1. maja. Ponuda luksuzna i mnogima nedostižna


Svečano otvaranje prvog One&only hotela u Herceg Novom i Crnoj Gori, u okviru resorta Portonovi, biće 21.marta, u skladu sa epidemiološkom situacijom, dok će prve goste primiti, ako sve bude po planu - 1. maja. Umjesto velike ceremonije otvaranja menadžment se odlučio za takozvani „soft opening“ koji 
podrazumijeva posjete partnera iz turističkih agencija i medija da bi se upoznali sa ponudom i iz prve ruke doživjeli iskustvo One&Only Portonovi rizorta, i time bolje predstavili resort ali i Crnu Goru.
Zvaničan početak rada hotela prilagodili su situaciji.
To je pored ostalog, Radio Jadranu rekao direktor prodaje i marketinga u rizortu One&Only Portonovi, Tomislav Hrala. 
U međuvremenu, sa novozaposlenima su obavljeni neophodni „treninzi“ i upoznavanje, pa će prve goste hotela od 1.maja opsluživati 222 zaposlenih. Već od januara zaposleno je 166 radnika koji su prošli potrebne treninge odmah po dolasku u One&Only Portonovi. 73 je iz Herceg Novog.
"Ovaj period ćemo iskoristiti i za dodatne treninge zaposlenih, usavršavanje i dovođenje svakog detalja do perfekcije, kako bismo goste ostavili bez daha 1. maja, kada napokon otvorimo vrata rizorta za njih“, ističe Hrala.
Hrala kaže da je prioritet bio pronalazak kadra sa ovog područja koji su povezani sa lokalnom zajednicom i poznaju crnogorsku i bokešku kulturu i običaje i naglašava da su fokusirani na ostvarivanje i održavanje veze sa lokalnom zajednicom kako kroz izbor saradnika, partnera i dobavljača, tako i kroz različite društveno odgovorne aktivnosti što će se vidjeti u budućnosti.
Uprkos lošoj epidemiološkoj situaciji, rezervacija ima a najveći broj je iz Velike Britanije, SAD, Austrije i Njemačke, ali i Rusije, Srbije i slično.
Ono što mnoge zanima svakako je cijena za koju odmah možemo reći - prosječni građanin Herceg Novog neće moći ni da priviri. Naime, noćenje sa doručkom u One&Only Portonovi rizortu kreće od 495€ za noć a u ponudu je uključujeno korišćenje spa centra Chenot Espace, uključujući njegovu finsku saunu, hamam, parnu sobu i zatvoreni bazen. Na raspolaganju gostima je još pet bazena: živahni bazen Tapasake kluba, opuštajući bazen restorana Sabia, te tri bazena različitih temperatura i saliniteta tik uz privatnu hotelsku pješčanu plažu, dok gosti u vilama imaju pristup svojim privatnim bazenima sa masažnim stanicama.
Ali, kako kaže reklama - ni to nije sve. „Pored toga, One&Only Portonovi posjeduje i svoju vrhunski opremljenu teretanu, a nudi i besplatne sportske aktivnosti za goste – od dnevnih časova joge, do iznajmljivanja bicikala ili kajaka, vođenih ruta za trčanje, do sportova na plaži poput odbojke ili fudbala. Tu su i dva profesionalna terena za tenis za ljubitelje bijelog sporta, a za one koji putuju s mališanima nudimo zabavne aktivnosti KidsOnly kluba za djecu i OneTribe kluba za tinejdžere“, dodaje direktor prodaje i marketinga u rizortu Portonovi.
Što se tiče smještaja, između ostalog, One&Only Portonovi rizort nudiće 123 smještajne jedinice, od soba sa pogledom na zaliv do ekskluzivnih apartmana ili ultra-luksuznih vila sa privatnim bazenom i dvorištem. Na samoj obali nalazi se i 10 specijalnih vila a svojim privatnim plažama i dokovima, dizajniranih u tri različita stila, koje nude potpunu privatnost i posebne pogodnosti za goste.
Kada je riječ o pratećim sadržajima, izdvaja se ponuda restorana, koji će biti otvoreni i za vanjske goste poput vrhunskog italijanskog restorana pod vođstvom italijanskog kuvara s Mišlenovom zvjezdicom, restorana koji nudi jela inspirisana crnogorskom kuhinjom, ili restorana sa ponudom jela savremene japanske kuhinje.
Poslije dobrog jela možete se opustiti u Chenot Espace, medicinskom spa i wellness centru.
„Pored svih pogodnosti koje sam ranije naveo, ovaj spa centar se prostire na 4 hiljade kvadratnih metara i posjeduje 28 soba za tretmane, kriosaunu i opremu koja je posljednja riječ tehnologije u svijetu wellness-a. Chenot programi kombinuju naučna dostignuća sa Zapada sa najboljim iz alternativne kineske medicine, kreirajući specifičnu metodu za poboljšanje vitalnosti i optimalno zdravlje – pod nazivom Chenot method” – ističe Hrala.
Ako vam više odgovara sportska rekreacija, Hrala podsjeća da su nedavno potpisali partnerstvo sa kompanijom Tipsarević Luxury tennis, poznatog srpskog tenisera Janka Tipsarevića koja će upravljati teniskim klubom, omogućavajući privatne časove ATP sertifikovanih trenera, uzbudljive mečeve i turnire sa poznatim svjetskim imenima iz svijeta tenisa.
"Naši gosti imaće priliku i da istraže Boku kotorsku, crnogorsku obalu ali i ostale djelove ove prelijepe države, uz posebno osmišljena iskustva i aktivnosti koje kreira naš tim. Sva iskustva i aktivnosti koncipirana su tako da goste upoznaju sa prirodom, istorijom i kulturom ovog predivnog podneblja“, zaključuje Hrala.
A sad, ko voli, ali prije ko može - nek izvoli. Mada se ni jedno ni drugo, baš i ne odnosi na nas.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN