• SVE VIJESTI

Sjajan uspjeh učenika OŠ "Orjenski bataljon" Bijela

Foto: OŠ Orjenski bataljon

Na državnom takmičenju na Tehničkom fakultetu UCG održanom 27. februara polumaturanti Vladana Ilić i Vasilije Popović sa svoja dva mentora iz OŠ Orjenski bataljon iz Bijele ostvarili su sjajan uspijeh i osvojili dva najviša odličja - prva dva mjesta. 

-Vladana Ilić, učenica IX1, sa mentorkom Suadom Bešković, osvojila je prvu nagradu u znanju iz biologije. Učenik IX3, Vasilije Popović, sa mentorom Oliverom Jakovljevićem osvojio je drugo mjesto u znanju iz hemije.

Direktorica škole Jarmila Radović ponosna je na uspjeh.

Nagrade uvijek prijaju, ali su prije svega potvrda da se sa djecom kvalitetno radi te da je u njihovoj školi prepoznat timski rad, ističe direktorica Radović i naglašava da su ovi uspjesi ogledalo velikog rada i truda nastavnika i učenika i podrška koju svi crpe iz dobrog, svesrdnog, timskog rada koji je prepoznat u školi. 

"Ovo je motiv da i dalje pravilno i stručno vrednujemo rad naših učenika i pregalaštvo nastavnika. Nadamo se da će naši učenici i dalje biti prepoznati u našoj opštini i šire kao izuzetni budući stvaraoci te da će dati doprinos svojim radom i vrsnim znanjima svojoj zajednici." - rekla je direktorica Jarmila Radović.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN