• SVE VIJESTI

Humanitarna uskršnja korpa za pomoć najugroženijima


Dok je u punom jeku predizborna kampanja na koju se nemilice troši novac iz gradskog budžeta, dio sredstava svakako je mogao biti upotrijebljen za humanost koju će po ko zna koji put pokazati samo građani. Jedna od takvih akcija je "Humanitarna Uskršnja korpa" koja će se održavati od sutra 28.04. do petka 30.04. u 
nekadašnjim prostorijama CKB banke na trgu ispod Sat kule, u terminima od 9 do 15 sati.

Ovu humanitarni događaj organizuje Volonterski centar Herceg Novi a prikupljaće se hrana i higijenski proizvodi za potrebe socijalno najugroženijih porodica, novčana sredstva za kupovinu namirnica, ali i za plaćanje zaostalih kirija, računa, lijekova i slično. 

Akciju je na svom Facebook profilu najavila humanitarka Zorica Drakulić Vidaković:

"Približavaju nam se Uskršnji praznici, pa kao i svake godine organizujemo humanitarnu akciju. Donacije će biti raspoređene svima (bilo koje vjere i nacije) da bi se pomogli naši sugrađani koji su u teškoj materijalnoj situaciji, pogotovo sada, usljed novonastale situacije od virusa korone. Mnogi članovi porodica su ostali bez posla, nikakva primanja nemaju. Samohrani roditelji i stariji ljudi su takođe u lošoj situaciji, ne mogu da priušte za svoje najosnovnije. Prikupljaćemo osnovne životne namirnice, konzervirana hrana, hemija, pelene i kozmetika za bebe." - stoji u objavi Zorice Drakulić Vidaković.

Ona dodaje i da je zbog ublaženih mjera dozvoljen je ovakav vid organizacije.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN