• SVE VIJESTI

Njegoševa ipak zatvorena i sutra. Radovi na očigled prespori


Iz Opštine obavještenje da će, umjesto planiranog "slobodnog dana" sutra, 18.aprila, ipak biti zatvorena Njegoševa i ul. Save Kovačevića zbog asfaltiranja. Dakle, i sutra (nedjelja) nećete moći vozilima kroz grad od 08 do 15 časova, i od 16 do 18 časova.

Ova odluka donijeta je bukvalno "na prečac" jer je samo 2 i po sata prije u objavi na zvaničnom Facebook nalogu Opštine, saopšteno da lokalni autobusi danas neće moći da saobraćaju donjim putem ali da će sutra put biti otvoren za redovan saobraćaj za sve vrste vozila.


Svi vidimo da radovi već uveliko kasne pa su se vjerovatno zbog toga odlučili za ovaj potez jer je juče saopšteno da se izmjena režima saobraćaja nastavlja do 20.aprila što je već drugo probijanje roka zbog kašnjenja.

A da se kasni, nekako i ne čudi jer ko god je prošao makar dijelom dionice na kojoj se izvode radovi vidio je svojim očima da se broj radnika može nabrojati na prste jedne ruke a mašine više stoje nego što rade.

Samo da potsjetimo, izbori su 9. maja i ne bi bilo lijepo da put a samim tim i građani, budu žrtve izborne kampanje u okviru koje će se, nekako baš u sami finiš, obnovljena dionica obići i svečano otvoriti.

A možda je to samo slučajno...ili ne...ali...

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN