• SVE VIJESTI

Pozivom Call centra od ponedjeljka provjerite da li ste u biračkom spisku. Na isti broj i prijave nepravilnosti


Ministarstvo unutrašnjih poslova uoči lokalnih izbora u Herceg Novom 9. maja 2021. pokreće „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820 koji će raditi svakog dana počevši od sutra (ponedjeljak, 26. aprila) od 8 do 20 h, a na dan izbora radiće od 7 do 20 h. Broj 19820 je besplatan i dostupan svim korisnicima mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori bez obzira na operatera.

Call-centar je formiran da bi građani, pozivom na ovaj broj i iznošenjem svojih ličnih podataka, od operatera dobili informaciju da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu mogu glasati ali će se isto preko ovog broja moći prijavljivati eventualne nepravilnosti u vezi izbornog procesa.

Tokom praznika, 30. aprila, 1., 2. i 3. maja, „Call-centar“ će raditi skraćeno, od 08 do 14 h, a područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Herceg Novi MUP-a će na dan izbora raditi od 7 do 20 h, da bi građani mogli da preuzmu identifikaciona dokumenta za čije izdavanje su podnijeli zahtjev u prethodnom periodu.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN