• SVE VIJESTI

Sram te bilo stoko! Zgrada Gradske muzike na meti vandala


Na početku ove informacije, samo jedno pitanje - gdje su vam roditelji? Pitanje je upućeno stoki (kulturnije vandalima) koji su razvalili ogradu paviljona Gradske muzike i ušli u dvorište. Ipak, kako je potvrđeno za lokalni javni servis, nema oštećenja na objektu ni znakova provale u njega. 

Prema riječima kapelnice Gradske muzike Valentine Kulinović, ovo je drugi put da su morali pozvati policiju da obavi uviđaj a konstantno imaju problem sa delikventima.

Ona je dodala da oštećenje ograde nije moglo da se obavi golim rukama, i da su morali ponijeti potreban alat što potvrđuje da su smišljeno i namjenski oštetili imovinu Gradske muzike i izražava strahovanje da če slijedeći put biti provale u opbjekat.

"Nikako mi nije jasno šta je razlog ovome i kakav je poriv potreban da se ovo radi. Nedavno su iščupali tek zasađeno stablo mimoze, 2018. godine su provalili u objekat i ukrali nam mikrofone. Zaista ne razumijem čemu ovo vodi,." - izjavila je ona i smatra da će biti prinuđeni da postave video nadzor.

Ako se i dalje pitate kakve veze ima pitanje sa početka? Samo pođite logikom. Koja zrela osoba ozbiljnih godina, imalo zdrave pameti u sred noći razvaljuje ogradu, pri tom ništa ne ukrade, već samo divlja i napravi štetu. Odgovor je jasan. Nevaspitani balavac van koontrole roditelja. Ali, zadnju riječ valjda će dati MUP pa ćemo vidjeti da li smo bili u pravu. 

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN