• SVE VIJESTI

Čelnici "Vodovoda" u posjeti kolegama iz Čilipa


Tročlana delegacija Hercegnovskog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" posjetila je Čilipe i sastala se sa čelnicima Konavoskog komunalnog društva i HE "Dubrovnik.

Kako je saopšteno, na sastanku sa direktorom Konavoskog komunalnog društva Markom Glavićem razgovarano je o predstojećim radovima na sanaciji glavnog cjevovoda kroz Konavle na potezima gdje je došlo do popuštanja zaštitnih gabiona, kao i o potrebi ucrtavanja cjevovoda u planska dokumenta i tom prilikom su, prema riječima direktorke Hercegnovskog Vodovoda, Olivere Doklestić, obavješteni da je cjevovod već ucrtan u njima a ucrtavanje u katastarske podloge predstavlja složeniju proceduru.

Teme sastanka sa direktorom HE "Dubrovnik" Ivanom Krnićem, bile su rad hidroelektrane i savladavanje havarije, veze našeg vodovodnog sistema sa hidro i elekto postrojenjima i prestojeći remont agregata.

Pored direktorke Olivere Doklestić, u delegaciji su bili tehnički direktor Mića Stojanović i rukovodilac elektromašinskog sektora, Dragan Vlatković.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN