• SVE VIJESTI

Dragoljub dobio mural u Beogradu - ali ne i u Herceg Novom. Zašto?


Bubnjar Dragoljub Đuričić koji je preminuo prije dva mjeseca od posljedica korona virusa, dobio je mural u Beogradu. Mural je oslikan na inicijativu Beogradskog maratona i učesnika ove trke u znak zahvalnosti za njegovu podršku jer su, kako stoji na zvaničnoj Facebook stranici BG Maratona, Dragoljub i njegovi bubnjevi bili neizostavni dio maratona.

“Zauvijek zajedno na mjestu odakle si nam uvijek davao nesebičnu podršku i snagu za svaki novi kilometar. Bezgranično hvala u ime svih učesnika Beogradskog maratona i tvojih dragih prijatelja. Uvijek ćeš biti u našim srcima i dio Beogradskog maratona”, piše na zvaničnoj Facebook stranici Beogradskog maratona.

Njegov nasmijani lik krasiće zid u Beogradu, gradu u kome je živio, ali o nečem sličnom se u njegovom Herceg Novom, očigledno, ni ne razmišlja. Zašto bi se neki zid oplemenio i uljepšao, a samim tim i odala počast, velikanima ovog grada? Bolje da se ispisuju idiotski primitivni grafiti nego da umjetnici svjetskog glasa dobiju počast koji će biti na ponos gradu i građanima.

Obraz gubimo na tako malim i jednostavnim stvarima. Nadamo se da će ga neko sa par dcl. boje brzo osvjetlati. Potrebno je samo malo volje i par vještih ruku.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN