• SVE VIJESTI

Herceg Novi dobio Impact Coworking - kancelariju budućnosti

Foto: impactcoworking.me

Herceg Novi je odnedavno dobio Impact coworking - kancelariju budućnosti koji nudi radni prostor sa svim potrebnim elementima za razvoj preduzetništva i obavljanje biznisa.

Kako je objasnila Sanja Milosavljević, koja je prostor i pokrenula, tokom pandemije korona virusa, promijenjene su radne navike a otkazivanje velikih kancelariskih prostora je bilo neminovno. U tom momentu, coworking je učvrstio svoj položaj kao poželjno rješenje radnog prostora sa uključenim troškovima.

"Sve više kompanija se prebacuje na stalne mogućnosti rada na daljinu nakon pandemije koronavirusa. Kompanije koje usvajaju hibridne modele rada uključuju fleksibilna rješenja radnog prostora u svoje strategije nekretnina kako bi udovoljile potrebama udaljenih radnika u različitim gradovima i zemljama." - objašnjava Milosavljevićeva i dodaje da je važna i lokacija jer stranci uglavnom žele brz internet, da su u centru dešavanja, da imaju pogled na more, i da u pauzi za ručak imaju izbor restorana u okruženju. Sve im je to omogućeno jer je novootvoreni coworking prostor u centru grada u ulici Save Kovačevića 9.

"Nudimo idealnu priliku kompanijama, freelancerima i kreativcima da uz pomoć fleksibilnog rada zajedno sa drugim istomišljenicima i dijele i u skladu sa svojim potrebama kreiraju svoj prostor za rad. Živite i radite u ambijentu koji odiše  dobrom energijom kao i u uzbudljivom okruženju gdje bi drugi išli na odmor." - kaže Milosavljevićeva i ističe pogodnosti jer su cijene  jako pristupačne, ne misli se o računima, brzom internetu, štampaču, skeneru a sve to plati se samo 100 eur mjesečno. Onome kome je neophodna dnevna karta za coworking cijene se kreću već od 10 eura.


Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN