• SVE VIJESTI

Luštica Bay: Poslastica za ljubitelje luksuza - Izložba superautomobila i revija kubanskih cigara


Od petka, 7. maja, u Marina naselju i hotelu „The Chedi Luštica Bay“ u rezortu Luštica Bay, održaće se prava poslastica za sve ljubitelje luksuza.

Posjetioci će od petka do nedjelje imati priliku da uživaju u najčuvenijim duvanskim brendovima sa Kube na Montenegro Smoking weekendu a ujedno i "napasaju" oči na luksuznim premium modelima automobila na Supercar showu.

Naime, reviju pića i proizvoda najstarijih duvanskih fabrika Latinske Amerike pratiće izložba superautomobila. Na promenadi Luštica Bay biće predstavljeno 14 vozila redom najluksuznijih brendova: Ferrari, Bentley, Lamborghini, Audi, Rolls-Royce i Porsche. Pravi biser za ljubitelje luksuznih automobila biće i premijera novog Rolls-Royce Ghost.

"Uparivanje vrhunskih brendova viskija, vina, koktela, drugih pića i gastrodelicija sa edicijom kvalitetnih kubanskih duvanskih brendova počeće u petak u 16 sati u hotelu Čedi Luštica Bay, dok će se u subotu i nedjelju nastaviti na hotelskoj terasi i prostoru infiniti bazena, od 14 do 16, odnosno od 11 do 14 sati." - navode iz menadžmenta rezorta Luštica Bay i dodaju da se događaji organizuju u partnerstvu sa kompanijama Habano Podgorica, I&S Premium Cars i Rokšped.

Ako ste u prilici, svakako posjetite ovu izložbu i na trenutak osjetite dah luksuza koji mnogi od nas mogu samo sanjati, prepustite se užitku i možda vas sav sjaj i ljepota dovoljno opčine da zaboravite na svu bijedu naših političkih prepucavanja,, lista, izbora, nacionalizama, šovinizama, i sličnih izama kojima smo već decenijama omađijani.


Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN