• SVE VIJESTI

Nastavljeni radovi na izgradnji kolektora u Drenoviku


Mještani Drenovika zadnjih dana su izrazili negodovanje i zabrinutost. Naime, nekolio dana od početka radova na izgradnji kanalizacionog kolektora koji su toliko dugo čekali, radnici su se povukli što je kod mještana izazvalo sumnju da je došlo do obustave radova.

Međutim, radnici su se juče vratili na gradilište nakon 10-odnevne pauze zbog Uskrsa ali i, prema riječima nadležnih, zbog obaveza izvođača radova na drugoj lokaciji tako da, uvjeravaju, razloga za zabrinutost nema i radovi bi trebali biti gotovi do kraja ovog mjeseca.

Da su radovi u toku, potvrdila nam je i jedna naša čitateljka iz Drenovika koja je, kako kaže, odahnula:

"Zabrinula sam se jer sam stvarno mislila da je opet nešto iskrslo i da će sve propasti. Danas sam stvarno odahnula, ali neću biti mirna dok se sve ne završi konačno. Ovo stvarno godinama čekamo, bili smo kao u srednjem vijeku."

Podsjetimo, Mjesna zajednica Igalo u aprilu je počela izgradnju kanalizacionog kolektora u Drenoviku čime je počelo rješavanje višedeceniskog problema u ovom mjestu. Vrijednost radova za trasu od 152 metra je oko 15 000 eura a taj novac obezbijediće se iz prihoda Mjesne zajednice, donatora, mještana i privrednika.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN