• SVE VIJESTI

Pošta CG: Takmičenje za djecu - "Napiši pismo i osvoji nagradu"


Pošta Crne Gore i Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i ove godine organizuju, jubilarni 50.-i put, Takmičenje za najljepše pismo za djecu do 15 godina.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Napiši članu porodice pismo o svom iskustvu s Covid 19“.

Pristigle radove rangiraće stručna komisija Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta a autore najuspješnijih radova Pošta Crne Gore nagradiće vrijednim nagradama - laptop računar, digitalni fotoaparat, mobilni telefon i bicikl.

Takmičenje za najljepše pismo segment je Međunarodnog takmičenja koje realizuje Svjetski poštanski savez. Svake godine za najljepše pismo takmiče se milioni djece iz cijelog svijeta. Najljepše pismo na državnom nivou Pošta Crne Gore prosljeđuje na Međunarodno takmičenje Svjetskom poštanskom savezu.

Cilj Takmičenja je razvijanje vještine pisanja, ljubavi prema pisanju, te širenje međunarodnog prijateljstva, što je jedna od važnih misija Svjetskog poštanskog saveza. Takmičenjem za najljepše pismo nastoji se promovisati pisana komunikacija i približiti važnost uloge poštanskih usluga u današnjem društvu.

Pisma je potrebno poslati na adresu Pošte Crne Gore do 25. maja 2021. godine. Sve detaljne informacije o pravilima pročitajte na ovom linku.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN