• SVE VIJESTI

Ove nedjelje patrola emisije SAT do Herceg Novog - evo šta će biti predstavljeno

Foto: screenshot

Emisija SAT koja je već 3 decenije veliki borac za bezbjednost saobraćaja, donosilac najnovijih vijesti iz oblasti automobilizma i turizma, a već godinama i neizbježan i pouzdan partner na putovanjima iz sezone u sezonu kroz svoje, sada već čuvene, patrole "kilometar po kilometar", ponovo je posjetila Herceg Novi sa dva Range Rover Defendera 27 i 28 maja, odnosno 1 i 2 juna sa autorom emisije Mladenom Alvirovićem.

U patroli Beograd - Crnogorsko primorje , ekipa je u dva "patrolna" vozila putovala od Beograda, preko graničnog prelaza Jabuka, pauzirala i snimala jedan dan na Žabljaku i nastavila put ka Herceg Novom gdje je za krajnju destinaciju ovog puta umjesto Škvera, odabran Portonovi koji su obišli kao jedan od noviteta u ponudi grada. 

Kako saopštavaju iz TO Herceg Novi, SAT-ovci će gledaoce - potencijalne turiste, informisati i o Kući Iva Andrića, sadržajima zaleđa Herceg Novog uz poseban akcenat na novu biciklističku rutu koja je kreirana u sklopu EU projekta "Cycling Rural", obišli su i Vilu Galeb, Stari Grad, šetalište Pet Danica... a školu jedrenja predstaviće i Rambo Amadeus. Uz sve to, kao sastavni dio emisije, biće predstavljene i servisne informacije, cijene smještaja, u restoranima i prodavnicama i slično.

Sadržaj će sigurno biti zanimljiv zato ne propustite emisiju SAT - Patrola do Herceg Novog, ove nedjelje na RTS 1 u 13:15 h.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN