• SVE VIJESTI

Bokeljskim komunalnim preduzećima donirani kontejneri. Projekat finansirala EU


Kroz projekat „YOUth drive“ koji finansira Europska unija, Komunalnim poduzećima u Boki Kotorskoj donirani su kontejneri koji će omogućiti pravilno odlaganje otpada u lokalnoj zajednici.

Kako je saopšteno iz NVO "Naša akcija", predstavnici komunalnih preduzeća preuzeli su donirane kontejnere i izrazili zahvalnost na opremi koja će im olakšati rad na terenu a prema zajedničkom dogovoru kontejneri će biti postavljeni na lokacije koje su najugroženije.

U cilju podizanja svijesti pojedinaca i zaštite životne sredine, a zahvaljujući projektu, na 10 najugroženijih lokacija zbog odlaganja otpada na mjestima koja za to nisu predviđena, postaviće se i table upozorenja sa natpisom „Zabranjeno odlaganje otpada“.

"Projekat „YOUth drive“ - ima za cilj podizanje svijesti o zaštiti životne sredine kao i pokretanje konkretnih akcija na području Županije Zapadno-hercegovačke i Bokokotorskog zaliva a realizuje u okviru IPA Programa prekogranične saradnje BiH – Crna Gora koji finansira Europska unija. Partneri na projektu su nevladine organizacije, Udruga za razvoj, okolis i kulturu EKO ZH iz Širokog Brijega kao nosilac projekta, i NVO Naša akcija, sa sjedistem u Kotoru." -zaključuje se u saopštenju.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN