• SVE VIJESTI

Pošta CG: PostPak - nova usluga u saradnji sa poštama iz okruženja

Foto: Hercegnovska svaštara

Pošta Crne Gore svojim korisnicima počela je da nudi uslugu PostPak - paket s otkupninom u međunarodnom saobraćaju, u saradnji sa poštanskim operatorima iz regiona, saopšteno je iz tog preduzeća i dodaju da je usluga rezultat razumijevanja potreba današnjeg korisnika i, posebno, trendova koje diktira razvoj E-trgovine.

Kako objašnjavaju iz Pošte CG, PostPak je razmjena otkupnih pošiljaka mase do 30 kg između poštanskih operatora koji su potpisnici Sporazuma: „Pošte Srbije”, „Hrvatske pošte”- Mostar, „Pošte Srpske” – Banja Luka, „JP BH Pošte” – Sarajevo i Pošte Crne Gore.

Usluga podrazumijeva uručenje pošiljke na teritorijama ovih poštanskih uprava i naplatu otkupnog iznosa u korist pošiljaoca. PostPak-om može biti poslata i naplaćena roba vrijednosti do 999 eura. Uplata, odnosno isplata otkupnog iznosa obavlja se međunarodnom poštanskom uputnicom – PostCash. PostPak pošiljke moguće je, na osnovu barkoda, pratiti putem aplikacije Track&Trace na sajtu Pošte Crne Gore. - navodi se u saopštenju.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN