• SVE VIJESTI

Teška saobraćajna nesreća u Sutorini. Teško povređene 4 osobe

Foto: CDM

Teška saobraćajna nesreća dogodila se prethodne noći, u 1:10 h nakon ponoći u Sutorini kod Tehnomaksa. U nesreći je teško povređene 4 a lakše 2 osobe. 

Kako je saopšteno iz CB HN, do udesa je došlo kada je VW Passat reg.oznaka HN BE 989, kojim je upravljao Ž.Č. (2002. godište) a koji se kretao iz pravca Igala, iz još neutvrđenih razloga, skrenuo u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u, takođe VW Passat reg. oznaka HN AM 720, kojim je upravljao Đ.B. (1998. godište) koji se kretao iz pravca Sutorine. Oba vozača su iz Herceg Novog.

Ž.Č. je zadobio povrede opasne po život i transportovan je u Klinički centar Crne Gore, njegove saputnice M.N. (2004.) i I.L. (2003.), kao i drugi vozač Đ.B. zadobili su teške tjelesne povrede i hospitalizovani su u Specijalnoj bolnici Vaso Ćuković u Risnu. Lakše povrede zadobili su S.S. (2004.) iz i N.A. (2009.) iz Herceg Novog.

Zbog uviđaja koji su obavljali dežurni Osnovni državni tužilac iz Herceg Novog, saobraćajne patrole i kriminalistički tehničari CB HN. na ovoj dionici saobraćaj je bio u prekidu do 3:30 h.


Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN