• SVE VIJESTI

Upozorenje vozačima iz Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja


Iz Uprave policije danas je izdato saopšđtenje u kojem se vozačima, zbog očekivanih nepovoljnih vremenskih uslova – jake kiše, olujnog vjetra, grada i grmljavine, preporučuje posebna opreznost i strpljenje.

"Imajući vidu najave Zavoda za hidrometeorogiju i seizmologiju o nepovoljnim vremenskim uslovima, koji će narednih dana zahvatiti Crnu Goru, iz Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja skreću pažnju vozačima da nepovoljni meteo uslovi, usljed jake kiše, olujnog vjetra, grada i jake grmljavine, mogu dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja ali i zastoja, odrona i vanrednih prekida u saobraćaju, pa i povećanog broja saobraćajnih nezgoda." - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju i da će policijski službenici i narednih dana, kroz pojačano prisustvo na putnim pravcima, prvenstveno preventivnim aktivnostima nastojati da obezbijede nesmetano i sigurno odvijanje drumskog saobraćaja. 

"Još jednom apelujemo na vozače da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju." - zaključuje se u saopštenju UP-a.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN