• SVE VIJESTI

Ko prodaje tvrđavu? Spajić: Niko se ne javlja na telefon. Država spremna da otkupi, građani ogorčeni


Šta i ko se krije iza velikog "oglasa" okačenog na tvrđavu Arza, što se može vidjeti na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama prije nekoliko dana, odnosno ko je prodavac i dalje je nejasno. Kako bilo, "oglas" je šokirao mnoge a stavovima iznijetim putem komentara na društvenim mrežama uglavnom su zajednički ogorčenje, revolt, bijes, tuga... zbog dna koji smo dotakli i situacije u koju se nalazimo kao društvo i kao država.

U međuvremenu, na svom Twitter nalogu, ministar finansija Milojko Spajić, napisao je da mu se na telefon koji je naznačen na tvrđavi niko ne javlja.

“Niko mi se ne javlja na ovaj broj i provjerićemo vlasništvo. Poslije decenija raspikućstva, država bi trebalo da preuzme ovakva kulturna bogatstva i da ih valorizuje kako treba." - napisao je  ministar finansija Milojko Spajić.

"Država Crna Gora spremna je da kupi i valorizuje tvrđavu na obali mora." - naglasio je ministar i dodao da će to će uraditi sa novcem koji su građani finansirali preko računa sa QR kodovima itd... 



Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN