• SVE VIJESTI

Krivična prijava protiv T. T. (48) zbog nadriljekarstva u Herceg Novom


Službenici policije Herceg Novi otkrili su krivično djelo nadriljekarstvo kojim se bavio 48-ogodišnji T.T.  te su protiv njega podnijeli krivični prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom. - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se sumnja, on se u neutvrđenom vremenskom periodu, bez diplome Medicinskog fakulteta ili druge odgovarajuće stručne spreme, kao lice koje nije član Ljekarske komore Crne Gore bez odobrenja nadležnih organa bavio liječenjem putem bioenergije i primjenom prirodnih preparata.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je za liječenje naplaćivao 30 eura po terapiji, a da je ovim radnjama stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu ne manjem od 200.000 eura."  - precizirano je u saopštenju UP-a i dodaje da su po naredbi nadležnog sudije za istragu izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi T.T. i "tom prilikom pronašli i oduzeli novac u iznosu od 36.420 eura, a za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela nadriljekarstvo”

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN