• SVE VIJESTI

Raspisan tender - Uskoro uklanjanje urušenog krova bazena Instituta Igalo


Institut „Dr Simo Milošević“ raspisao je poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na raščišćavanju urušenih elemenata i demontaži krovne konstrukcije iznad bazena. Rok za dostavljanje ponuda je do 31. avgusta u 12 sati.

Ovaj tender prvi je korak ka obnovi. Nakon rašćišćavanja uslijediće i tender za izbor projektanta za  rekonstrukciju bazena, za šta će biti potrebni i UT uslovi, saopšteno je to nedavno, prilikom posjete ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, direktora Uprave za sport Vasilija Laloševića, predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića, direktorice Instituta dr Marine Delić, predsjednika Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore Đura Marića i selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimira Gojkovića.  

Tada je takođe rečeno i da će Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta u saradnji sa Upravom za sport Crne Gore i Opštinom Herceg Novi preduzeti sve potrebne korake kako bi bazen u Institutu „Dr Simo Milošević“ bio kompletno rekonstruisan. Prelazno rješenje, do završetka rekonstrukcije bazena, biće instalacija balona na bazenu na Škveru, što će vaterpolistima i plivačima omogućiti kontinuirani trenažni proces.

Podsjetimo, krajem jula iznad bazena Instituta Igalo pukla je jedna od tri noseće grede krovne konstrukcije te se krov urušio u bazen povlačeći za sobom cijeli sistem ventilacionih cijevi. Od tada bazen je potpuno van funkcije.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN