• SVE VIJESTI

U toku završni radovi na vrtiću na Savini. Prve grupe mališana početkom naredne godine


Izgradnja novog vrtića na Savini bliži se kraju. U toku je pribavljanje dozvola neophodnih za početak rada a korišćenje prostorija biće moguće naredne kalendarske godine. Najavila je to u medijima v.d. direktorka JPU „Naša radost“ Tamara Živanović.

Radovi su intezivirani u aprilu prošle godine, teren je šipovan radi stabilnosti a stari vrtić, umjesto rekonstrukcije, potpuno je srušen.

U toku su završni radovi na fasadi, dorada elektroinstalacija dok je unutrašnjost završena. Rok potpunog završetka je 30. avgust.

Prema riječima v.d. diirektorke, dobijena je dozvola za priključenje na vodovod i kanalizaciju mrežu i priključak na elektro-energetsku mrežu, a očekuje se odobrenje za priključenje na mrežu za atmosferske vode.

"Ovaj objekat imaće i jednu više vrtićku grupu u odnosu na dosadašnji broj. Prvi mališani vrtić na Savini moći će da pohađaju početkom naredne godine." - rekla je Živanović za lokalni javni servis i istakla da bi sve prije toga bilo neozbiljno reći i zbog organizacije posla, otvaranja nove vrtićke grupe, sistematizacije radnih mjesta i ostalih stvari. Najrealnije je reći početak kalendarske godine.

U narednim mjesecima očekuje se i raspisivanje tendera za opremanje vrtića.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN