• SVE VIJESTI

Alternativa CG predlaže privrednicima da obustave rad kao reakciju na nove mjere

Foto: ilustracija

Alternativa Crna Gora je, povodom danas objavljenih mjera, pozvala je sve privrednike da obustave rad na nekoliko dana.

Kako navode u objavi na svojoj Facebook stranici, niko ne može ograničiti ulazak u bilo koji objekat, jer je ograničavanje kretanja protivustavno i podsjećaju da, "kad Vlada Crne Gore donese takav Zakon, onda ste dužni da ga poštujete."

Građanima savjetuju da, ako im je neprijatno da se raspravljaju sa obezbjeđenjem, trguju u malim prodavnicama.

"Kad megamarketima opadnu prometi, sigurni smo da će i oni osjetiti "mudrost" zaposlenih u Institutu za javno zdravlje i otpočeti štrajk!"

Kako objavljuju na Facebooku, poslali su i mail svim značajnim trgovinskim lancima u zemlji sa predlogom da se sastanu i obustave rad od 01-03.10.2021. godine kao reakciju na nove mjere Institututa za javno zdravlje i dodaju da su spremni da na taj sastanak pošalju dva koordinatora koji bi iznijeli predloge i sugestije kako da se ta akcija izvede kao i da predstavnici Alternative neće prisustvovati sastanku ako na njemu bude predstavnika Instituta za javno zdravlje jer ih, kako objašnjavaju, ne smatraju kredibilnim i sigurni su da oni neće ispoštovati svoju riječ.

"Poštovani vlasnici megamarketa, vaši prometi pašće najmanje od 30-50%! Ako to možete da izdržite, nastavite kao i do sad." - zaključuje se u Facebook objavi Alternative Crna Gora.

Izvor: Facebook stranica Alternativa Crna Gora

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN