• SVE VIJESTI

Dom starih "Grabovac": Ponovo dozvoljene posjete uz negativan test ili dokaz o vakcinaciji ili preboljevanju


Od juče (ponedjeljak 20.09.) ponovo su dozvoljene posjete stanarima JU Dom starih "Grabovac", po preporukama IZJZ Crne Gore. - saopšteno je iz te institucije.


Posjete će biti organizovane svakim danom u periodu od 10.30 do 14.00 časova uz obaveznu najavu i tačno određenom terminu.


Omogućene su posjete korisnicima ukoliko posjetilac ima:


- dokaz da je prošlo 14 dana od kompletne vakcinacije a ne više od 180 dana.


- negativan rezultat PCR testa ne stariji od 72h


- dokaz o infekciji SARS CoV2 ne mlađi od 14 dana i ne stariji od 180 dana.


Omogućene su posjete korisnicima u spoljašnjim prostorima pružaoca usluga. Posjete su ograničenog trajanja te se organizuju prema unaprijed utvrđenom rasporedu, na način da se može održati razmak od 2 metra između svih osoba. 


Posjetioci imaju obavezu cijelo vrijeme da nose masku i da se pridržavaju drugih mjera zaštite(dezinfekcija ruku i sl.).


Omogućene su posjete korisnicima u unutrašnjim prostorima pružaoca usluga kada iz objektivnih razloga posjetu nije moguće organizovati u spoljašnjim prostorima pružaoca usluga . Posjete su ograničenog trajanja i organizuju se prema unaprijed utvrđenom rasporedu.


Posjete su dozvoljene isključivo pojedincima/kama uz obavezno nošenje lične zaštitne opreme ( hirurška maska ) uz obaveznu najavu, mjerenje temperature i dezinfekciju ruku i obuće na samom ulasku u krug ustanove.


Zakazivanje termina je moguće ostvariti radnim danima u periodu od 08.00 do 14.00 časova na sledeće brojeve telefona:


Odjeljnje gerijatrije (H paviljon) 067 149 006


Odjeljenje psihogerijatrije (G paviljon) 067 149 003


Odjeljnje palijativne njege i odjeljenje demencije 067 149 004


Iz Doma mole sve da poštuju termine i obavezu nošenja zaštitne opreme, kao i da sa sobom ponesu lični indentifikacioni dokument (ličnu kartu ili pasoš) i fotokopiju potrebnih potvrda (dokaz o vakcinaciji, negativan PCR test i dokaz o infekciji Sars Kov 2 - orginal potvrda na uvid).


Izvor: domstarihrisan.me

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN