• SVE VIJESTI

Novo i drugačije: Osniva se omladinski hor. Audicija u nedjelju

Osniva se omladinski hor / Foto: Facebook Dječiji hor Cvrkutići

Pod motom "Hajde da zapjeva Novi na način kako to mladi vole", ove nedjelje (10. oktobra) održaće se audicija za prijem članova u novi omladinski hor.

Pravo učešća na audiciji imaju mladi momci i djevojke uzrasta od 13 do 17 godina.

Novi omladinski hor osniva NVU Kreativna radionica Kumbor, osnivač već dobro nam poznatog i uvijek veselog i raspjevanog hora "Cvrkutići".

"Ideja je nastala iz želje da se proširi rad sa omladinom ali i da se mladima ponudi nešto drugo i drugačije i da se ne svodi sve uglavnom na sport." - objašnjava za Hercegnovsku svaštaru Lidija Ivanović, muzički mentor i dirigent hora.

Hor u ovom trenutku još uvijek nema ime a, prema riječima naše sagovornice, dobiće ga ukoliko audicija bude uspješna i okupe omladinu.

Ovo je svakako prvi korak, a svi tinejdžeri koji su drugačiji, vole muziku, horsko pjevanje i imaju šta da pokažu, dobrodošli su na audiciju koja će se održati u zgradi nekadašnjeg Doma omladine odnosno starim prostorijama kluba AS u Starom gradu u nedjelju u 17:30 h

Neka bude novo i neka zvuči drugačije - onako kako to omladina voli. - poručuju organizatori.

Dječiji hor "Cvrkutići" sa nastupa na "Folklore festival with song and dance 2021" / Foto: screenshot YouTube kanal "Svaštara TV


Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN