• SVE VIJESTI

Opština preusmjerila sredstva za organizaciju dočeka Nove godine na pomoć socijalno ugroženima


Rukovodstvo Opštine Herceg Novi donijelo je odluku da finansijska sredstva namijenjena organizaciji dočeka Nove godine preusmjeri na pomoć socijalno ugroženom stanovništvu.

Takođe, upućen je i zahtjev svim privrednicima Herceg Novog kako bi podržali akciju nabavke poklon-paketa hrane u vidu osnovnih životnih namirnica za porodice u teškoj materijalnoj situaciji. Cilj je obezbijediti sredstva za pomoć između 300 i 400 porodica u našem gradu, te da im na ovaj način poželimo zdravu, uspješnu i bolju Novu godinu.

Privrednici koji žele pomoći da našim sugrađanima obezbijedimo poklon-pakete hrane mogu izvršiti uplatu na žiro račun br.: 530-20200-38 kod NLB banke (svrha uplate: donacija za socijalno ugrožene). Za donacije u hrani, osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu kontakt tel: 069 499 817.

Opština Herceg Novi i ove godine nastavlja sa dobro praksom – u periodu od 27. do 29. decembra će oko 2000 poklon paketića biti podijeljeno učenicima osnovnih škola i organizacijama koje vode brigu o djeci sa posebnim potrebama.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN