• SVE VIJESTI

Vodovod HN: Poziv nelegalnim potrošačima za priključenje i uvođenje u redovan sistem naplate

Foto: Hercegnovska svaštara

Preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Herceg Novi poziva sve vlasnike nelegalnih objekata, na području opštine Herceg Novi, koji koriste vodu za snabdijevanje iz vodovodnog sistema nelegalnim priključenjem, da se u roku od deset dana jave u kancelarije "Vodovod i kanalizacija" d.o.o.  radi izmirenja obaveza priključenja i uvođenja u redovan sistem naplate.

"Svim identifikovanim nelegalnim potrošačima vode biće uručena pisana obavještenja sa vremenskim rokom javljanja u kancelarije direkcije "Vodovod i kanalizacija" d.o.o.  od sedam radnih dana. 

Za sve one objekte, odnosno potrošače, koji se ne odazovu pozivu, "Vodovod i kanalizacija" d.o.o.  će pristupiti isključenju sa vodovodne mreže.

Molimo potrošače da ozbiljno shvate ovu informaciju." - navodi se u saopštenju "Vodovoda i kanalizacije" i precizira da se pod nelegalnim objektima smatraju svi oni objekti koji :

1) nemaju građevinsku dozvolu

2) nisu podnijeli zahtjev lokalnoj upravi  za legalizaciju i isti zahtjev, s potvrdom iz Građanskog biroa, dostavili u "Vodovod i kanalizacija" d.o.o.

3) objekti  za koje nisu izmirene sve obaveze plaćanja priključenja na vodovodnu mrežu.

Izvor: Vodovod HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN