• SVE VIJESTI

Počela javna rasprava na Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu


Počela je javna rasprava na Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu i trajaće do 14. marta 2022. godine, obavještavaju iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju.

Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja možete dostaviti u pisanoj formi na adresu Opštine Herceg Novi, Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju, preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na adresu urbanist_lidija@hercegnovi.me

Centralna javna rasprava biće održana 11. marta 2022. godine, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, sa početkom u 12 časova.

Nacrt Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2022. godinu dostupan je u štampanoj formi u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, zgrada Opštine Herceg Novi, kancelarija 85, a u mjesnim zajednicama svakog radnog dana od 08 do 15 časova.

Nacrt Programa uređenja prostora, kao i Zaključak o utvrđivanju Nacrta, Program održavanja javne rasprave i Anketni list možete pogledati i preuzeti ovdje:

- Program održavanja javne rasprave na Nacrt Programa uređenja prostora Opštine Herceg – Novi za 2022.godinu;
- Zaključak o utvrđivanju Nacrta Programa uređenja prostora Opštine Herceg – Novi za 2022.godinu;
- Nacrt Programa;
- Anketni list

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN