• SVE VIJESTI

Prva godina prvog nezavisnog gradskog news-bloga


Dragi čitaoci, na današnji dan prije tačno godinu dana startovao je prvi nezavisni gradski news-blog Hercegnovska svaštara.

U samom startu najavili smo da ćemo nepristrasno, direktno, sa stavom, kratko i jasno donositi događaje iz opštine kao i one bitne za građane Herceg Novog ali i da nećemo blog puniti "samo da bi ga punili".

Proteklu, našu prvu godinu, većinom smo prenosili informacije bitne za grad i građane kao i zanimljivosti, ali i donosili naše stavove u rubrici SHN STAV koja postaje sve čitanija i čije tekstove sve češće dijelite po društvenim mrežama što svakako govori da je o događajima potrebno istupiti i dići potpuno neutralan i realan glas.

Upravo u tom pravcu, ići ćemo u narednom periodu, što znači da ćemo se sve više okrećati blogovanju odnosno jasnom izražavanju stavova o bitnim događajima u gradu i zemlji, što svakako ne znači da ćemo uz to prestati sa objavljivanjem važnih informacija.

Ipak, izražavanje stava je naša primarna namjena, ali stava koji o svemu govori neutralno, realno, direktno - što će, kao što je i do sada, i dalje biti glavni vodič Hercegnovske svaštare a posebno svakog SHN STAV-a.

Naravno, kao što znate, tu su i naše društvene mreže kao i YouTube kanal uvijek spreman za nove video snimke i događaje iz našeg grada.

Hvala Vam na podršci! Čitajte nas i dalje!

Vaša Hercegnovska svaštara - prvi nezavsni gradski news-blog


Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN