• SVE VIJESTI

Sezonski turističko-informativni biroi počinju sa radom 1. juna


Turistička organizacija Herceg Novi od 01. juna 2022. godine otvara sezonske turističko informativne biroe pa će tako u svakom mjestu na hercegnovskoj rivijeri moći da se obavi prijava boravka i pruže sve potrebne turističke informacije gostima.

Pored Turističko informativnih biroa koji su otvoreni tokom cijele godine na lokacijama; MZ - Igalo, Igalo , Glavna autobuska stanica, Trg Nikole Đurkovića, TIB - Škver, Meljine – kružni tok i Kamenari, od 01. juna sa radom počinju i ; Kiosk Igalo – Dubrovačka ulica, TIB Savina – ulica Branka Ćopića, , MZ – Zelenika, MZ – Kumbor, MZ – Đenovići, TIB Baošići – pored bazena, TIB Baošići – autobusko stajalište i MZ – Bijela. Dva info punkta na Luštici – Rose i Žanjic sa radom počinju 15. Juna 2022.

Sa radom su već počela i dva info punkta za prijavu plovila u marinama Lazure i Portonovi.

Pored prijave boravka, naplata boravišne takse vršiće se u sledećim biroima; MZ-Igalo, Igalo , TIB Trg Nikole Đurkovića, TIB Meljine, MZ-Đenovići, TIB Baošići-autobusko stajalište i TIB Kamenari.

Radno vrijeme Turističko informativnih biroa je ponedeljak-subota od 08h do 21h.

Podsjećamo, strani i crnogorski državljani bez prijavljenog prebivališta u Crnoj Gori u obavezi su prijaviti boravak u roku od 24 sata od ulaska u Crnu Goru. Prema Zakonu o strancima izdavaoci privatnog smještaja su dužni da izvrše prijavu boravka gostiju koji borave u njihovom smještaju. Izdavaoci smještaja za sve informacije koje se tiču dokumentacije neophodne za prijavu boravka turista mogu se obratiti u navedenim TIB-ovima u toku naznačenog radnog vremena ili u sjedištu Turističke organizacije svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

Izvor: TO Herceg Novi

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN