• SVE VIJESTI

Prvi Open Air Cinema: Pod zvijezdama sa filmskim zvijezdama - besplatni ljetnji bioskop za sve

Foto: ilustracija

Večeras u Herceg Novom počinje „Open Air Cinema“, ljetnji bioskop na otvorenom koji će tokom jula i avgusta publici ponuditi susret sa filmskim ostvarenjama u jedinstvenom ambijentu, pod zvijezdama, na više lokacija u gradu.

Prvi susret zakazan je na plaži Žalo u gradskoj luci Škver, sa početkom u 21 čas. Na repertoaru je film „Zvanična konkurencija“ („Official competition“) u kojem glavne uloge tumače Antonio Banderas, Penelope Cruz i Oskar Martinez. Nakon projekcije uslijediće koncert Abba Tribute Benda, od 22.30 časova.

Sjutra, 21. jula na Trgu Nikole Đurkovića, ispod Sat kule, biće prikazan film „Potjera“ („Chase“), sa Džerardom Batlerom u glavnoj ulozi.

Potom slijede tri ostvarenja za najmlađe na glavnom gradskom trgu, 22. jula „Ričard Roda“ („Richard the Stork“), 23. jula „Vuk i Lav“ („The Wolf and the Lion“), a 24. jula „Škola magičnih životinja“ („School of Magical Animals“).

„Open air cinema“ organizuju Turistička organizacija Herceg Novi i „Star Media“ iz Beograda, a ulaz na sve projekcije je besplatan.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN