• SVE VIJESTI

Prekinuta 9. redovna sjednica SOHN. Nastavak nakon konsultacija


Nakon započete 9. redovne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi, predsjednik lokalnog parlamenta Ivan Otović donio je odluku o prekidu, shodno članu 76. Poslovnika o radu Skupštine Opštine Herceg Novi. Termin nastavka sjednice biće određen nakon konsultacija o proširenju dnevnog reda. - saopšteno je iz Opština.

Podsjetimo, 9. redovno zasjedanje prvobitno najavljeno za 25. jul, odgođeno je za danas - 8. avgust a odbornici su trebali raspravljati o 21 tački dnevnog reda među kojima i o Završnom računu Budžeta Opštine Herceg Novi za 2021. godinu, Predlogu Odluke o regulisanju drumskog saobraćaja na teritoriji Opštine Herceg Novi, stavljanju van snage Odluke o Službi komunalne policije i inspekcijskog nadzora, zatim Izvještajima o radu DOO "Čistoća", DOO "Vodovod i kanalizacija", DOO "Parking servis", DOO "Komunalno stambeno", DOO „Sportski centar Igalo“, DOO "Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog", JUK "Herceg Fest"...

Pored toga trebalo se raspravljati i o Informacijama o ostvarivanju primarne zdravstvene zaštite na području opštine Herceg Novi za 2021. godinu, dok je sa dnevnog reda povučen predlog izmjena Odluke o boravišnoj taksi.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN