• SVE VIJESTI

U Hrvatskoj ubijen Goran Vlaović iz Herceg Novog. Za ubistvo osumnjičen državljanin Srbije


U pucnjavi koja se dogodila jutros oko šest sati u Zrću na hrvatskom ostrvu Pag. ubijen je mlađi muškarac, a kako prenose hrvatski mediji u pitanju je državljanin Crne Gore.

Prema pisanju portala Standard riječ je o Goranu Vlaoviću iz Herceg Novog, navodno bliskog škaljarskom klanu.

Index je ranije prenio da je osumnjičeni za ubistvo državljanin Srbije.

-On je nakon ubistva bacio sve stvari i počeo bježati, ali ga je policija jako brzo, u roku od nekoliko desetina minuta, uhvatila. Trenutno je na policijskoj obradi. Nije još poznat razlog ubistva, a policija ne isključuje nijednu mogućnost, pa ni to da bi se moglo raditi o naručenom ubistvu. No još uvijek se radi samo o spekulacijama- navodi ovaj portal.

Zadarski je ranije prenio kako se događaj odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu gdje su se sukobili strani državljani, rekavši da uzrok sukoba još nije poznat, ali da se zna da su u obračunu učestvovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Navodi se i kako je državljanin Srbije iz vatrenog oružja ranio državljanina Crne Gore koji je potom preminuo na putu do bolnice.

U prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu sa tim događajem, saopštila je je PU zadarska.

Načelnik Opštine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo šta se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija, prenosi ovaj portal.

Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su ranjenog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa, prenosi Index.

Izvor: Antena M / Index.hr

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN