• SVE VIJESTI

(VIDEO) Propustili ste "Bokeško srce"? Donosimo Vam sve najbitnije detalje ovog modnog spektakla

Propustli ste "Bokeško srce"? Šteta, ali ne brinite jer Vam Hercegnovska svaštara donosi najbitnije detalje sa ovogodišnje, 5. po redu, spektakularne međunarodne modne manifestacije.

Ove sjajne večeri na jedinstvenom ambijentu tvrđave Forte Mare, najprije su se predstavile organizatorka manifestacije Vesna Krivokapić i Ana Kovačević sa zajedničkim kreacijama inspirisanim legendom o tre sorele. Poseban kuriozitet je da je za potrebu njihovih modnih kreacija, od svojih fanova, veliki umjetnik Rambo Amadeus prikupio čak 30 kg. starih miljea, čipki i sličnih rukotvorina.

Potom su se redom prekrasnim kreacijama predstavile crnogorska kreatorka Marina Banović, Biljana Karan iz Sjeverne Makedonije, Anna Suevalova iz Rusije i Nina Naustdal iz Velike Britanije, a sve ih možete vidjeti u našem videu.

Nakon revije izabrana je i manekenka koja će predstavljati Crnu Goru na izboru naj modela svijeta Miss model of the world koji će se održati u Dubaiju. To je ove godine Vase Milojević.

Na kraju večeri zahvalnice kreatorkama - učesnicama uručio je glavni administrator Opštine Herceg Novi Nenad Đorđević nakon čega je za sve goste priređen koktel.

Najbolje i najvažnije detalje ove spektakularne večeri pogledajte u našem videu


(Muzika u videu na nekim mjestima morala je biti promijenjena zbog vlasništva nad autorskim pravima)

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN