• SVE VIJESTI

Beogradski polumaraton u Dragoljubovu čast


U sklopu Family run trke od 2.5 km, na predstojećem Beogradskom polumaratonu 27.11.2022, trčaće se u majicama sa likom jednog od deset najboljih bubnjara sveta, slikara, filantropa, Dragoljuba Đuričića.

Svi učesnici će tako zajedno pređenim kilometrima oživjeti uspomenu na njegov lik i djelo, kao i uspomenu na njegovu dugogodišnju podršku maratoncima.

Sve što treba uraditi da bi učestvovali je da pored dobre volje obezbijedite i majice propisanog izgleda sa Dragoljubovim likom (bijele boje, izgleda isključivo kao na gornjoj slici koja je odabrana uz pomoć direkcije Bg maratona) te da se prijavite slanjem poruke u inbox Facebooka g-đe Natalije Preočanin Samardžić da bi dobili sve daljnje potrebne instrukcije. Prijave su otvorene do 20. novembra.

Kako je Natalija Preočanin Samardžić rekla za SHN, u dogovoru sa direktorom maratona, Darkom Habušem, Maratonu se ne plaća kortizacija, to je izuzetan njihov gest, tako da će "ulaznice" biti samo majice u bijeloj boji sa likom Dragoljuba i - dobra volja.

Ona precizira da učesnici trče u porodičnoj trci, tako da mogu učestvovati svi, a kao posebnu slučajnost navodi i to da je trasa porodične trke baš oko ulice u kojoj je u Beogradu Dragoljub živio.

Dodajmo i to da će se u okviru 3. Beogradskog polumaratona organizovati dvije trke i to: Beogradski polumaraton i trka na 10 km dok će polumaraton uljepšati i upotpuniti Sava Osiguranje Porodična trka, koja je namijenjena svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj djeci stvaraju zdrave navike od malih nogu.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN