• SVE VIJESTI

Preduzeće "Čistoća" omogućilo on-line plaćanje računa


Preduzeće „Čistoća“ uvelo je mogućnost on-line plaćanja računa bez provizije.

Kako saopštavaju iz ovog preduzeća, pristupom na web portal www.cistoca-hn.com omogućili su online plaćanje odvoza komunalnog otpada bez provizije za korisnike. Takođe, račun se može platiti preko QR koda koji je istaknut na računima a koji korisnike vodi direktno do popunjene forme za plaćanje iznosa datog računa na web portalu. 

"Implementacijom elektronskog servisa WEBRAČUN na web portalu D.O.O. “Čistoća” Herceg Novi je omogućila jednostavno i pregledno on-line plaćanje računa, putem platnih kartica. Servis nudi jednostavnu i bezbjednu proceduru on-line plaćanja uz minimalni unos podataka i mogućnost plaćanja više računa jednom transakcijom." - navodi se u saopštenju.

Kako se pojašnjava, ulaskom na sajt Društva, sa lijeve strane je baner ONLINE PLAĆANJE i STANJE NA RAČUNU-WEBRAČUN. Da bi pristupili portalu za elektronsko plaćanje, potrebni su korisnički broj i ID koji su istaknuti na računima.

"Pored ove usluge korisnici imaju mogućnost da na našem sajtu provjere stanje računa, preuzmu prepise računa i finansijske kartice, kao i mogućnost prijave e – mail adrese na koju bi ubuće dobijali račune." - dodaju iz Čistoće.

Izvor: DOO "Čistoća"

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN