• SVE VIJESTI

(VIDEO) Koncert Mjesne muzike Đenović sutra povodom Dana grada. Prvi nastup u novim uniformama


Mjesna muzika Đenović će sutra, 27. oktobra u 19 časova održati koncert na Trgu maršala Tita, odnosno platou ispred zgrade Opštine, a povodom Dana oslobođenja i Dana opštine Herceg Novi.

To će biti prvi nastup orkestra u novim uniformama, koje Mjesna muzika Đenović dobija nakon trinaest godina. Nabavku uniformi finansirale su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi.

Repertoar orkestra koji postoji od 1919. godine čine tradicionalne melodije, kao i brojne kompozicije modernog orkestriranja. Nakon godine koja je bila rekordna po broju nastupa orkestar je u odličnoj formi, što će obradovati publiku koja će, kao i svakog puta do sada, imati priliku da čuje neke nove aranžmane, poručuju iz Mjesne muzike Đenović i pozivaju sve zainteresovane da im se sjutra veče pridruže.

Na repetroaru će biti numere: Dixie parade, Eviva Espaňa, New York, Jug, Quando, Louie Louie, Hit the road, Jack, Let's stick together, Abba, Funky town, You give love a bad name, Gimme some lovin, Bad romance, Smoke on the water, Bella ciao.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN