• SVE VIJESTI

Dok čekamo tajnovito rješenje za bolnicu, ponovo krenula politička pljuvačina - SRAM VAS BILO


Nakon, slobodno se može reći, početka nekog vida vanrednog stanja po pitanju opstanka bolnice Meljine ali i sve većeg "požara" u Institutu "Dr. Simo Milošević" - konačno se danas udostojio da se obrati ministar zdravlja Crne Gore putem malih ekrana naših TV prijemnika saopštavajući ukratko da Vlada "ima rješenje za bolnicu i Institut, ali je ono, u ovom trenutku - tajna..." (!?!?!?) ... Da, brojni su upitnici iznad glave ali jedan je glavni - čemu tajnovitost???

A dok iščekujemo to misteriozno rješenje, vrijeme će javnost "prekratiti" dobrom starom pljuvačinom.

Podsjećanja radi, svi mi koji smo bili na protestu svjedočili smo izjavi gradonačelnika Katića da je bonica nadživjela i Mletačku republiku i Austrougarsku i sve Jugoslavije a proći će i ovu državu... (tako nekako) I - tu smo! Upravo ova rečenica bila je sasvim dovoljna da krene pljuvačina i riganje jednih po drugima od kojih ni jednu jedinu riječ ni jednih ni drugih nećemo citirati jer je potpuno bezvezno gubljenje vremena.

Čitajući saopštenja i jednih i drugih, nebitno ko su, možemo i trebamo, kao građani, svi zajedno, reći samo jedno - i jednima i drugima zajedno:

SRAM VAS BILO, ZAR I U OVOM TRENUTKU KADA JE NEOPHODNO JEDINSTVO I PRITISAK DA SE SPASI BOLNICA NEOPHODNA I JEDNIMA I DRUGIMA, NISTE U STANJU DA PREVAZIĐETE NAJNIŽU I NAJDJETINJASTIJU POLITIČKU PLJUVAČINU!? ZAR I JEDNI I DRUGI I TREĆI I ČETVRTI I BILO KOJI PODJEDNAKO STVARNO NEMATE NI TRUNKE SRAMA? ZAR JE ZAISTA MOGUĆE DA SE I SADA BORITE ZA GLASOVE!? NEBITNO KO JE PRVI POČEO I ŠTA JE URADIO UZ ONO DJETINJASTO "JA SAM OVO, TI SI ONO", OVO JE BRUKA I SRAMOTA!

Potpuno je nebitno ko je šta rekao i mislio i da li je u pravu ili nije, stvar je u tome da jednostavno sada nije ni prilika ni vrijeme da se nateže i pljuje po saopštenjima. Bolnica i Institut se sada moraju spasiti a paralelno sa tim ili poslije, kako god, neka se naganjaju krivci i raščišćavaju računi. Jedina strana koja se sada može i mora zauzeti je ona treća - bolnica Meljine i Institut - sve ostalo je poraz svih nas.

Autor: Hercegnovska svaštara

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN