• SVE VIJESTI

(VIDEO) U petak blokada GP Debeli brijeg za spas bolnice. Organizovan prevoz iz Bijele, Zelenike i gl. autobuske

Video sa prošlog protesta

Opština HN poziva Novljanke i Novljane da dođu u što većem broju, da se svi zajedno još jednom zauzmemo za opstanak Bolnice i njeno hitno uvođenje u sistem javnog zdravstva.

Organizovan je besplatan prevoz, a autobusi će polaziti sa tri lokacije:

- Bijela (Panorama) u 10.15 časova,
- Zelenika (kod luke) u 10.30 časova i
- Herceg Novi (glavna autobuska stanica) u 10.30 časova.

Predstavnici lokalne zakonodavne i izvršne vlasti će zajedno sa građanima opet blokirati Granični prelaz Debeli brijeg, ovog puta na dva sata, kako bi poslali poruku da Herceg Novi i njegovi građani neće dozvoliti zatvaranje Bolnice Meljine.

Podsjećamo da je 6. novembra održan polučasovni protest-blokada graničnog prelaza Debeli brijeg, odakle je poslata jasna poruka resornim ministarstvima i Vladi Crne Gore da se neće odustati od blokada graničnih prelaza do hitnog ispunjenja zahtjeva da se Bolnica Meljine vrati u sistem javnog zdravstva.

Organizacija protesta sa ciljem blokiranja graničnih prelaza u slučaju da ne bude riješeno pitanje PZU „Opšta bolnica Meljine“ jedan je od zaključaka koji su jednoglasno podržani na X redovnoj sjednici Skupštine opštine Herceg Novi, a tiču se opstanka i funkcionisanja ove zdravstvene ustanove.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN