• SVE VIJESTI

Sretna Nova svima, a posebno njima... !


Dragi naši čitaoci, za nama je još jedna godina naših života, još 365 turbulentnih dana za koje se ipak nadamo da su Vam donijeli sreće, ispunili makar neke želje, ali da ste ih prije svega proveli u zdravlju. U narednoj godini želimo Vam nešto veoma jednostavno - da Vam se ostvari sve ono što sami poželite za sebe i svoje bližnje.

Ipak, nadamo se da ćete se složiti s nama, zbog svega znanog i neznanog što se događalo, posebne želje želimo uputiti:

- Radnicima Bolnice Meljine i Instituta Igalo. Uz veliku zahvalnost što ste nam pokazali svoju veličinu i značaj ovom gradu, nadljudsku snagu i borbu za opstanak, u narednoj godini Želimo Vam da konačno možete odahnuti i posvijetiti se svom poslu. Želimo Vam konačno rješen status i bolje uslove koje i te kako zaslužujete a samim tim i zdravlje kako Vama i vašim bližnjima tako i gradu kojem ste neophodni. Vama u Institutu želimo istrajnost jer će, kako izgleda, Vaša finalna borba za opstanak, nažalost, tek početi.

- Čistačima našeg grada. Želimo Vam bolje uslove rada, ali i konačan početak ukazivanja poštovanja koji zaslužujete kako od vašeg preduzeća, tako i od lokalnih političara a prije svega od nas - građana.

- Vatrogascima. Želimo Vam da Vam se ne ponove Žvinje i Njivice, ali i brojne druge intervencije. Želimo Vam što manje posla a više sluha za ono što kažete da i kad treba uraditi bez obzira da li je "po protokolu" jer ko od Vas na terenu bolje zna kada treba pomoć. Ujedno želimo i da Vam ne izmakne poneka nagrada kao ove godine jer, koliko god one bile simbolične, ove godine ste i više nego zaslužili.

- Policiji. Želimo Vam mir i da se nikad ne ponovi tragedija poput one na Cetinji ali i gubitak života službenika koji su nama građanima prijeko potrebni. Uz to želimo Vam i povratak nekih nadležnosti, a možda i vraćanje nekih od onih kada ste bili "narodni".

- Hitnoj pomoći. Što manje intervencija u prazničnim noćima, manje ružnih i tragičnih slika i uz sve bolje uslove rada.

- a svima Vama koji niste na ovom spisku a bez Vas se ne može, želimo novu godinu preokreta na bolje, i ispunjenje svih vaših zasluženih prava uz neophodno zdravlje koje će pratiti Vas i Vaše bližnje.

Svima zajedno sve najbolje želi

Hercegnovska svaštara!

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN