• SVE VIJESTI

SHN apeluje: Obratite pažnju. Ništa ne preduzimajte bez nadležnih. Ne širiti neprovjerene informacije


Poštovani čitaoci pozivamo sve Vas koji nas pratite na području Boke, crnogorskog primorja kao i Vas, naše čitaoce sa područja dubrovačkog primorja a povodom tragičnog nestanka dječaka kojeg je povuklo more sinoć kod hotela Plaža, da, gdje god da živite i krećete se, malo detaljnije obratite pažnju na priobalne djelove Vaših mjesta. Ne zaboravite na svoju ličnu bebjednost i u svakom momentu budite na oprezu!

Ukoliko uočite bilo šta sumnjivo što bi moglo ukazati na nestalog dječaka, odmah obavjestite nadležne službe spasavanja ili lokalnu policiju. Takođe, ne preduzimajte nikakve individualne potrage ili mjere bez konsultacija sa nadležnim službama koje će, ukoliko bude bilo potrebno, pozvati građane da pomognu u potrazi.

To je ujedno i sugerisao načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi Predrag Žižić u izjavi za TVCG.

“Građani se uključuju oprezno i preporučio bih da se ne uključuju samostalno, već da o svim ativnostima obavijeste nadležne”, kazao je Žižić.

SHN takođe poziva sve da se suzdrže od širenja neprovjerenih i neistinitih informacija od kojih su se neke, jutro nakon nestanka, počele širiti društvenim mrežama.

Razumnim postupcima podržimo nadležne službe i nadajmo se najboljem ishodu.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN