• SVE VIJESTI

(VIDEO) "Blago domu" - oda ljubavi Zora i Mire Martinetti koja traje više od pola vijeka


Ako se više od pola vijeka ljubavi može opisati pjesmom, onda to svakako pokazuje nova pjesma našeg sugrađanina Zorana Zora Martinettija.

Pjesma "Blago domu", kako opisuje Zoro Martinetti na YouTube kanalu, inspirisana je Mirinom i njegovom ljubavnom pričom i njihovim gnijezdom koje traje preko 53 godine a priča kako je pjesma nastala je nesvakidašnja.

"Jedne junske noći prošlog ljeta pjesmom nas je iznenadila naša draga prijateljica, tekstopisac, Natalija Preočanin Samardžić, koja je iznjedrila ove dirljive i božanstvene stihove u kojima opisuje život, ljubav i dom i stavlja krunu na našu priču. Riječi su satkane od najdirljivijih emocija i mislim da je ovo svojevrsni nastavak i odgovor na pjesmu "Koga to volim u Herceg Novom". Njen suprug, kompozitor, Branislav Samardžić je uradio muziku, a aranžman naš sin Ivo Martinetti na Tajlandu. Spot za ovu odu ljubavi takođe je uradila naša druga sreća u životu - sin Ivo, koji nam je za ovu priču bezrezervna podrška i njegov prijatelj koproducent spota Philippe Klose Guitar Man." - objašnjava Zoro.

Ujedno izražava zahvalnost svima koji su zaslužni za nastanak ove ode ljubavi.

"Zahvaljujem se našoj dragoj Nataliji, koja mi je natjerala suze na oči kada sam prvi put čuo pjesmu, njenom suprugu Branislavu i našem Ivu. Posebna zahvalnost ide vječitoj inspiraciji, mojoj saputnici, zlatnoj ženi Miri kojoj je i posvjećena pjesma." - zaključuje Zoro Martinetti i dodaje:

“Najbolji brakovi su oni koji su izgrađeni pomoću timskog rada.”- Fon Viver je rekao, a ja dodajem da je ova pjesma dokaz za to!"

Pjesmu "Blago domu" poslušajte u videu.

Izvor: YouTube

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN