• SVE VIJESTI

Praznik mimoze 2023: Park Boke centar zabave. Novi fosili, klizalište, bazari... a to je tek početak


U parku Boke, u centru Herceg Novog, prije i tokom Praznika mimoze, od 12. februara do 5. marta, organizuje se raskošan program u okviru kojeg će biti dovoljno zabave za sve uzraste!

Centralni prostor Parka Mimoze, kako će se tokom praznika Park Boke zvati, zauzima klizalište od 200m2.

"Po prvi put u okviru Praznika mimoze ćemo imati prilike da se klizamo sa pogledom na more. Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 10 do 23 časa, a cijena za pola sata klizanja je 2€. Klizaljke svih brojeva se mogu iznajmiti na samom klizalištu." - navode iz Turističke organizacije.

U okviru Parka Mimoze se nalazi ukupno 9 kućica u kojima ćete moći da probate lokalne specijalitete, kao i tople i hladne napitke.

Svaka kućica ima svoj specifičan lokalni proizvod, koji reprezentuje Herceg Novi i Boku kotorsku tako ćete biti u prilici da probate domaće priganice, roštule, kroasane, novsko pivo, njoke ili riblje krokete, u kombinaciji sa kuvanim vinom, rakijom ili sokom od šipka, objašnjavaju oz TO HN.

Tokom 22 dana u parku će nastupiti više od 30 bendova i DJ-eva, kako lokalnih, tako i regionalnih zvijezda.

Novi fosili, Cubismo i Neno Belan su samo neki od izvođača koji će uvećati feštu u Parku Mimoze.

Poseban program pripremljen je i za najmlađe. Uz posebne termine za dječije klizanje, u parku će biti postavljena stijena za planinarenje, dječiji zip line, kućica za igru sa toboganom, kao i razne radionice, koje će zabaviti i nešto novo naučiti najmlađe.

Vikendima u Parku Mimoze će biti organizovani vikend bazari u okviru kojih će lokalna gazdinstva ponuditi svoje domaće proizvode te ćete moći kupiti domaći sir, pršut, med ili džem od kivija.

"Park mimoze je definitivno mjesto koje će svakodnevno okupljati veliki broj gostiju sa strane, ali i lokalnog stanovništva." - zaključuju iz TO HN.

Radno vrijeme parka je svakog dana od 10 do 00 časova.

Izvor Turistička organizacija HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN