• SVE VIJESTI

I apoteke u akciji "Stop inflaciji": Jeftiniji brufen, paracetamol, probiotici, ljekovi protiv kašlja i prehlade, hrana za bebe…


Ministar zdravlja Slavoljub Šćekić saopštio je da se 179 apoteka priključilo akciji "Stop inflaciji". Među ljekovima koji će biti jeftiniji su brufen, paracetamol, probiotici, ljekovi protiv kašlja i prehlade, hrana za bebe…U akciji će učestvovati apoteke Montefarma, Tea Medike, Benu, Meditas, Cosmetics, Help, „Lukić“, zdravstvena ustanova „Latković“, Prima, Primafarm i Galenus.

Šćekić je kazao da se Ministarstvo, cijeneći značaj akcije, a posebno imajući u vidu da cijene ljekova i dijetetskih proizvoda utiču na životni standard građana, priključilo akciji tako što je u dogovoru sa predstavnicima Montefarma i lancima privatnih apoteka definisalo antiinflacionu korpu.

Akcija će trajati do kraja juna sa mogućnošću produženja, a biće, između ostalih, sniženi ljekovi protiv kašlja i prehlade, zatim brufen, paracetamol i hrana za bebe.

“Na ovaj način smo svi zajedno dio jednog socijalno odgovornog programa prema našim građanima. Vidi se da je program uzeo maha i pozivamo i ostale da se priključe“, rekao je Šćekić.

Spisak lijekova i apoteka možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Ministarstva zdravlja na ovom linku

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN