• SVE VIJESTI

Obilježavanje oba Uskrsa: "Radost i nada u srcu našeg grada"


Ove godine uskršnja manifestacija “ Radost i nada u srcu našeg grada” koju priređuju Turistička organizacija Herceg Novi i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi biće održana od 06. do 15. aprila. Riječ je o proslavi oba Uskrsa.

Posjetioci će moći da uživaju u prazničnim dekoracijama i zabavnim događajima za najmlađe poput oslikavanja lica, nastupa veselih animatora, igara, kvizova...

Pored ostalog, od 06. do 08. kao i od 13. do 15. aprila od 8h do 15h, u centru grada – “uz gvožđa”, biće organizovan bazar čija će tema biti isključivo vaskršnji motivi a u Parku Boke će u subotu, 15. aprila od 13 časova biti održan nastup Leontine i Dječjeg hora “D-mol”.

Ujedno, Sekretarijat za kulturu će organizovati likovni konkurs u školama, na temu: Ljubav, radost, zajedništvo. Radovi će biti izloženi u centru grada.

"Dani koji su pred nama donose radost najvećeg Hrišćanskog praznika i u to ime “Radost i nada u srcu našeg grada” obogatiće prazničnu atmosferu za sve Novljane i njihove goste." - zaključuju iz TO HN.

Izvor: TO HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN