• SVE VIJESTI

Počinje 21. Međunarodni sajam knjiga - Trg od knjige


U organizaciji Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi i JU Gradska biblioteka i čitaonica Herceg-Novi u petak (21. jula) biće otvoren 21. Međunarodni sajam knjiga – Trg od knjge. Ovogodišnji moto manifestacije je „Oh, kako je dobro biti među ljudima koji čitaju knjige“ (Rajner Marija Rilke).

„Tokom osam sajamskih večeri poštovaoci knjige imaće mogućnost da na Trgu Herceg Stjepana (Belavisti) uživaju u kvalitetnom i raznovrsnom programu, a vjerujemo da će ljubitelji knjige i ovog puta na Trgu od knjige pronaći knjigu za sebe“, poručuju organizatori.

Na Sajmu će se tradicionalno dodijeliti nagrade: Najljepša knjiga, Najbolja edicija, Izdavački poduhvat godine i Najljepša dječija knjiga, a u okviru prodajno-izložbenog dijela učestvovaće oko trideset izdavača iz zemlje i regiona. Biće predstavljena nova izdanja, a autori i izdavači iz Boke Kotorske, kao i prethodnih godina, imaće mogućnost da izlože i prodaju svoja izdanja na štandu Bokeljskog izdavaštva.

Radno vrijeme Sajma je od 19.00 do 24.00 časa. Večernji programi počinju u 21.00 čas, sa izuzetkom programa za djecu koji počinju u 20.30 časova. Ulaz za sve programe i prodajni dio Sajma je slobodan.

Pokrovitelji su Opština Herceg-Novi i gradska Turistička organizacija, a sponzori Institut „Dr Simo Milošević“ Igalo, RTHN, Dnevne novine Dan i DOO Vodovod i kanalizacija Herceg-Novi.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN