• SVE VIJESTI

Milatović i Vučić naredne sedmice o dugu Instituta Igalo


Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da će naredne sedmice sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o dugu Insitituta Dr Simo Milošević, te da će se zauzeti da ovaj zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori.

"Kao predsjednik svih građana Crne Gore, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 godina", napisao je Milatović. 

Obratio se zaposlenima u Institutu i kazao  da zna da su u teškim materijalnim uslovima, da mjesecima ne primaju plate te da mnogi od njih razmišljaju da napuste Institut.

"Zauzeću se da ovaj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori. Uskoro ću sa svojim saradnicima posjetiti Institut, a već naredne sedmice sa predsjednikom Srbije razgovarati o dugu. Institut ima budućnost!" napisao je Milatović na Tviteru.

Izvor: RTCG

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN