• SVE VIJESTI

Slijedeće sedmice nastavak rekonstrukcije šetališta



Radovi na rekonstrukciji Šetališta pet Danica, u okviru II faze – odnosno na potezu od hotela Palmon bej do nekadašnjeg restorana „Galeb“, počeće narednog ponedjeljka. Oko Omladinskog parka u Igalu, uz koji će se izvoditi radovi, biće postavljena zaštitna ograda.

Iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog napominju da je dinamikom radova predviđeno da se sa projektom rekonstrukcije šetališta nastavi tokom ovog mjeseca, te da će se radovi izvoditi u nekoliko faza, odnosno kroz četiri zone u kojima će se raditi etapno.

Podsjećamo, pred početak turističke sezone završena je rekonstrukcija dijela Obale Nikole Kovačevića ispod Instituta i Titove vile.

Sredstva za rekonstrukciju dijela šetališta u Igalu opredijeljena su kapitalnim budžetom Vlade Crne Gore i Ugovorom o realizaciji potprograma potpisanim između tadašnje Uprave javnih radova i Opštine Herceg Novi. Izrada projektne dokumentacije, raspisivanje tendera za izbor izvođača i izbor nadzora bili su obaveza Opštine. Opština Herceg Novi krajem prošle godine potpisala je ugovor o rekonstrukciji šetališta u Igalu, na potezu od Titove vile do centra „Galeb“, ukupne vrijednosti oko 3,5 miliona eura.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN